Starbucks Caramel Frappuccino -->

maanantai 18. marraskuuta 2013

DIY: Kynttiläkoriste

Moi! Postaustauon takia päätin thedä teille Do it youself-postauksen. Tässä neuvon miten teette kynttiläkoristeen. Voitte itse koristella sen miten haluatte.


Mä koristelin ton glitterillä ja pohjalle laitoin hamahelmiä, kun ei ollut koristehiekkaa. :D Ostin tiimarista tollasen pinkin muovikipon, ja sillein.

Tarvitset: lasipurkin / läpinäkyvän purkin, sakset, suihkutettavaa liimaa, koristeita kuten glitterpöly tai koristehiekka, kynttilän (oikea tai feikki) ja kontaktiomuovia / sydäntarran.

Vaihe 1. Ota valitsemasi purkki esille. Leikkaa kontaktimuovista sydän (tai jonkin muun muotoinen kuvio), ja kiinnitä se haluamaasi kohtaan purkin sisäpuolelle niin, että saat sen pois myöhemmin.

Vaihe 2.Suihkuta liimaa (sprayliimaa) purkin sisäpuolelle, myös kuvion päälle. Ota glitterpöly, ja kaada sitä reilusti purkkiin. Laita kansi kiinni / tai pidä kättä ns. aukossa ja ravista niin, että glitterpöly leviää kaikkialle.

Vaihe 3. Odota n. 30 sek tai kauemmin, jos liimalla kestää kuivua. Kun se on kuivunut, ota kontaktimuovikuviosi pois varovasti, ettei kuvio sotkeudu. Sitten kaada ylimääräiset glitterpölyt pois.Varmista että glitterpöly on kuivinut purkkiin kiinni, ja laita koristehiekka / jokin muu valitsemasi koriste pohjalle niin, että pohja peittyy.  Sitten vain laitat kynttilän.

Toivottavasti oli tarpeeksi selkeät ohjeet. Kertokaa myös mitä piditte postauksesta, ja teenkö lisää GIy-postauksia. c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti